Bal der afvalligen

Zondag 23 februari Bal der afvalligen – 12:00 uur- entree gratis-

“Bal der Afvalligen”..

Voor iedereen die een dag ongegeneerd op stap wil gaan en vooral lol en plezier willen hebben..(Gratis entree)

Voor de een staat deze zondag de Heren Pronk zitting op het programma voor de ander stond er tot nu toe niets op het programma, omdat hij of geen kaarten kan krijgen, of om andere diverse reden niet naar de Zitting kan gaan…Voor deze mannen is er op verzoek met een knipoog het “Bal der Afvalligen” in het leven geroepen…

Niets hoeft en bijna alles mag…We hebben voor jullie een aantal leuke artiesten…Gratis Spek mit Eier..eine platedreijer en heel veel bier… Deze dag is voor vrienden die een dag ongegeneerd op stap willen gaan en vooral lol en plezier willen hebben..

Tot den!!!

 

  • Twitter
  • Facebook