Flash Back to the 70/80/90

Zaterdag 19 januari Flash back to the 70/80/90 – 22:00 uur- entree gratis-

Zaterdag 19 januari zullen we een try-out gaan doen van een evenement wat we ook in de zaal groot willen gaan uitproberen!! Ook hier gaan we terug naar Memory Lane..en zullen de jaren 70, 80 en 90 passeren.

De beste muziek uit de jaren 70/ 80/ 90 zullen met alle liefde en enthousiasme gedraaid worden door dj Mark Vergoossen alias Ferguson 😉
Denk eens aan artiesten als Prince, The Eagles, Queen, Madonna, Micheal Jackson, Jimi Hendrix, Pearl Jam, Talking heads, The Cure, Duran Duran, Phil Collins, Earth Wind and Fire, Level 42, Nirvana, Crowded House, Steely Dan, Toto, Jamiroquai, U2, Simple minds, Oasis, The Police, AC/DC, Guns ’n Roses, Metallica, James Brown, Lenny Kravitz, Stevie Wonder, Journey, Pink Floyd, Rolling Stones, Fleetwood Mac, David Bowie, Aretha Franklin, Bruce Springsteen, Curtis Mayfield, The Clash, Killing Joke, Bob Marley, Aerosmith, Doobie Brothers, Dire Straits, Van Halen, The Red Hot Chili Peppers, Rage against the Machine, Radiohead, Foo-Fighters, The Smashing Pumpkins, R.E.M. , Beastie Boys, Beck, Alanis Morissette, Garbage, Blur, Depeche Mode, Live, Faith no More , The Prodigy en nog vele anderen!!

Dus zaterdag 19 januari nog geen plannen?? Kom gezellig naar de Stoba om er een onvergetelijke avond van te maken die gaat smaken naar meer 😉

 

  • Twitter
  • Facebook