The yuppe fish, retro avond met vinyl

Zaterdag 8 December The Yuppe Fish, Retro avond met Vinyl– 21:00u – Entree: gratis
 Yuppe Fish, vanavond is hij te gast bij Stoba…Hij neemt zijn eigen Dj Boot mee en zijn eigen gigantische Vinyl Collectie. De liefde van Vinyl bracht hem er toe om deze liefde te delen met anderen..Waar hij komt is het gezellig, worden nog eens de platen gedraait uit de gouwe ouwe tijd waar iedereen het toch o zo vaak over heeft.. Niet alleen neemt hij platen mee, maar ook zal hij de kroeg om getoverd worden tot een heuse woonkamer..

Kom zelf tussen de lp’s neuzen en vraag die nostalgische plaat aan, tussen de iconische meubels en objecten die van je oma hadden kunnen zijn.

Mocht je je geliefde nummer vinden vergeet hem dan niet aan te vragen…

  • Twitter
  • Facebook