Kultcafé Echt :: Iedere laatste Donderdag van de maand!

Donderdag 28 September – 19:30u – Entree: € 7,50 (reservering per mail via: kultkefeeech@gmail.com)

Er is toch niks te doen in Echt?

Dat is wat je vaak hoort als je iemand vraagt of hij nog vaker uit gaat. Niets te doen wat me trekt, enkel voor de jeugd, het is op zo’n laat tijdstip of je moet elders gaan in de regio!

Dat hoeft dus echt niet meer met het nieuwe initiatief:

Kultkefee Ech

Maandelijks een culturele/muziekactiviteit op een donderdagavond op een, normaal, tijdstip zodat je een dag later gewoon je ding kunt doen.

Een initiatief dat in maart-april en mei gaat proefdraaien en wil bewijzen dat het best gezellig kan zijn om weer eens uit te gaan in eigen dorp, gewoon op een donderdagavond, de laatste donderdag van de maand tussen 19.30-22.30 uur.

Slaagt dit initiatief dan kan er vanaf september het gehele seizoen elke maand een activiteit gepland worden, steeds op de laatste donderdag. Er wordt al gedacht aan het verstrekken van abonnementen waarbij de houders zelf het programma mee kunnen samenstellen.

Doelgroep:

Alle leeftijden, niet alleen 40+

Voor alle leeftijden die willen genieten van vooral (semi) akoestische muziek/theater/cabaret in een huiskamerachtige setting van 50 tot 75 stoelen.

De entreeprijs wil de organisatie vasthouden op € 7,50 en door het gering aantal stoelen zal reservering per mail nodig zijn.

In het vooronderzoek is duidelijk gebleken dat er behoefte is aan een dergelijk initiatief, uitgaan in eigen omgeving op een regulier tijdstip waarbij muziek bovenaan op het wenslijstje stond.

Via het Waekblaad en de sociale media wordt U op de hoogte gehouden van de concerten die al gepland zijn. Voor 31maart is het duo Paul Logister en Ralph Winkler met ,Hey Angie, vastgelegd. De band Matiz staat op de rol voor 28 april. 26 mei: surprise! De aanvang is steeds 20.00uur.

KultkefeeEch verzorgt huiskamerconcerten in Café de Stoba aan de Bovenste straat. Reserveringen: kultkefeeech@gmail.com info:481025 facebook: Kultkefee Ech

  • Twitter
  • Facebook